Semnificatia viselor care incep cu litera r

 • Rac
  Ce inseamna daca visez Rac
  Racul reprezinta perseverenta si tenacitatea. O alta interpretare ar fi tendinta de evitare a unor probleme.
 • Ramura
  Ce inseamna daca visez Ramura
  Ramura simbolizeaza vestea, daca este verde inseamna renastere.
  De regula ea preia semnificatia arborelui pe care il reprezinta.
 • Rascruce
  Ce inseamna daca visez Rascruce
  In toate culturile lumii rascrucea este privita ca un loc cu diverse semnificatii. In general se presupune existenta unor spirite ce ar veghea asupra lor, credinta ce este caracteristica si poporului roman. Exista de asemenea obiceiul ca la raspintii sa se construiasca altare, cruci, stalpi cu anumite inscriptii, iar la noi se obisnuia in trecut pe langa inaltarea unei troite si saparea unei fantani.
  In vis – rascrucea poarta aceleasi atribute simbolice. Vazuta ca o componenta a drumului, rascrucea reprezinta alegerea, posibilitatea schimbarii, de multe ori al carui rezultat nu se cunoaste in prealabil. Rascrucea din vis poate semnifica luarea unei decizii importante, sau una care a fost adoptata in trecut, iar visul o aduce in prim plan probabil fiind declansata de nemultumirea optiunii luate atunci.
 • Roata
  Ce inseamna daca visez Roata
  In vis – roata indica miscarea, trecerea timpului.
  A pierde o roata inseamna debusolarea, pierderea directiei, a motivatiei, dificultatea de a stabili un obiectiv.
  A impinge o roata mare indica efortul depus pentru ca lucrurile sa mearga intr-o anumita directie.
  Roata norocului (ruleta) semnifica sansa, riscul sau consecintele actiunilor.
  Roata de tors, roata olarului simbolizeaza creativitatea.
  Volanul sugereaza controlul asupra directiei de mers in viata.
 • Romb
  Ce inseamna daca visez Romb
  Rombul are o semnificatie erotica dat fiind faptul ca este asemanat cu vulva. In vis- preia aceasta semnificatie daca exista elemente care sa intareasca sugestia unui act sexual.
 • Rosu
  Ce inseamna daca visez Rosu
  Rosul cald, placut simbolizeaza forta, energia, vitalitatea; rosul intens, excitanr semnifica sexualitatea; rosul “dinamic” denota agresivitatea; iar rosul inchis reprezinta tristetea, teama, lipsa de energie, letargia.
 • Roua
  Ce inseamna daca visez Roua
  Roua preia din simbolismul ploii dar si din cel al perlei astfel incat este asociata fecunditatii si dragostei iar in cultura populara romana este considerata “lacrima Maicii Domnului”. In general in vis ea reprezinta calm, reinnoire spirituala, prospetime si vitalitate.
 • Rosie
  Ce inseamna daca visez Rosie
  Rosia simbolizeaza fericirea internă și armonia. Sa visezi ca mananci rosii indica o stare de sănătate bună.
 • Rege
  Ce inseamna daca visez Rege
  Regele simbolizeaza puterea, controlul, intruchipand calitatile eroului, inteleptului si servind drept tata iubitor.
  In vis – regele reprezinta figura paterna, punandu-se accent pe relatia noastra cu tatal. A deveni rege indica potentialul masculin, dorinta de putere, prestigiu, sansa de a prelua o functie de conducere.
 • Rochie
  Ce inseamna daca visez Rochie
  Rochia simbolizeaza feminitatea si eleganta.
  A visa ca porti o rochie inseamna acceptarea feminitatii si exprimarea libera a sa.
  A cumpara o rochie denota o noua abordare a laturii feminine.
  A purta o rochie alba indica dorinta de a aparea pura, angelica, blanda in fata celorlalti.
  A purta rochie de mireasa reprezinta sentimentele si expectantele noastre vis-à-vis de o relatie sentimentala.
  A imbraca pe altcineva in rochie de mireasa poate indica un sentiment de inferioritate. Barbat care poarta rochie indica faptul ca se pune sub semnul intrebarii identitatea sa sexuala.

 • Rezultate
  Ce inseamna daca visez Rezultate
  Acte pierdute, masina furata din mall, sunt insarcinata, casatorie esuata, incest, apa de mare, sotie inselata, cu prietenii la bere, a alerga in vis, alergat in vis, interpretare vise alergare, interpretare vise a alerga, interpretarea viselor alergare, alergand in vis, am visat ca alergam, vis alergat, vise alergand, am alergat in vis, dictionar de vise a alerga, interpretare vise alergat, interpretarea viselor a alerga, semnificatia viselor a alerga, semnificatia viselor tata alergand, semnificatia visului a alerga, semnificatie vise alergare, vise a alerga, a alerga cu persoana iubita, a alerga dictionar de vise, a alerga in vis semnificatie, a alerga interpretare vis, a alerga semnificatie vis, a alerga vis, a alerga-interpretare vis, a alerga-interpretare vise, alerga in vis, alerga vise, alergand dupa fata semnificatia visului, alergand repede in vis, alergand-inerpretare vis, descifrarea viselor alergare, descifrarea viselor fuga alergare, dictionar de vise alergat, dictionar vise a alerga, dictionar vise alerga, dictionar vise aalerga, dictionar vise alergand, dictionar vise alergat, fiu alergand in vis, interpretare vis a alerga, interpretare vis alerga, interpretare vis alergare, interpretare vise a alerga cu cineva, interpretare vise a fi alergat de cineva, interpretare vise alergand, interpretare vise alergat de cineva, interpretarea viselor cu alerga, interpretarea viselor online alerga, interpretarea visului a alerga, semnificatia viselor alerga cu cineva, semnificatia viselor alerga in parc, semnificatia viselor alergat, semnificatia visului alerga, semnificatie alergat in vis, semnificatie vis alergat de un copil, semnificatie vise alergand, talmacirea viselor a vedea pe cineva alergand, vis alergat dupa cineva, a zbura in vis, dictionar de vise a zbura, a zbura vis, interpretare vis a zbura, talmacirea viselor a zbura, a zbura in vis interpretare, dictionar de vise rochie alba zburand, interpretare a zbura in vis, semnificatia visului a zbura, vis a zbura, vise.a zbura, talmacirea viselor abdomen, dictionar de vise abdomen, interpretarea viselor abdomen, semnificatia viselor abdomen, semnificatie vise abdomen, simbol vis abdomen, vise abdomen, abis semnificatia cuvantului, interpretare vis abur, abur in vis, talmacirea visului abur, dictionar de vise abur, interpretarea visului abur, semnificatie vis abur, semnificatia accidentului vis, interpretarea viselor accident, accident masina, moarte-interpretare vise, ce inseamna cind visezi caine mort accidente morti, ce inseamna in vis moartea parintilor in accident, descifrarea vise accidente, interpretare vis accident, interpretarea viselor accident iubit, semnificatia accidentului in vis, semnificatia visuui accident baiat, semnificatie vis accident, talmacirrea viselor accident, vise frecvente accident, vis tata accident,